• Licensed money lender
  We are rated top among the licensed loan company
  in malaysia that offer lowest interest and quicky
  approval for your loan.
  You will receive your loan in cash within shortest period
  after loan approved.
  Our professional consultant would customize you a best fit
  package to solve your finance problem. Our huge cash flow
  can support up to millions of loan amount.
  016 - 520 6118
 • Why Choose Us?
   Lowest Interest Rate
   1 Day Approval
   Get Cash In Hand
   High Loan Amount
  016 - 520 6118

The best option to apply loan service

Contact our professional consultant for further information

Pinjaman Perniagaan

Menjalankan perniagaan yang tidak akan mudah. Terdapat keperluan untuk mempunyai pengurusan yang cekap untuk memastikan bahawa strategi yang betul dikejar. Terdapat juga keperluan untuk sasaran pasaran yang tepat dan untuk menawarkan produk dan perkhidmatan yang berkaitan. Lebih penting lagi, terdapat sumber-sumber kewangan yang diperlukan. Tidak dapat dinafikan bahawa wang akan menjadi penting untuk menyokong operasi perniagaan. Dengan itu, pinjaman perniagaan Malaysia boleh membuktikan untuk menjadi berguna dalam cara yang lebih daripada satu. Sama ada anda baru bermula, atau anda memerlukan bantuan kewangan untuk mengekalkan operasi perniagaan, pinjaman PKS Malaysia boleh menjadi bantuan yang besar. Dengan ini, kita boleh menghulurkan bantuan. Kami adalah pembekal cepat meluluskan pinjaman kepada usahawan yang sedang mencari bantuan kewangan dalam menubuhkan atau mengembangkan perniagaan mereka.

Terdapat banyak contoh di mana anda harus mempertimbangkan memohon untuk pinjaman perniagaan Malaysia. Apapun alasan anda, kita akan bersedia untuk melanjutkan bantuan kewangan yang anda perlukan untuk menyokong perniagaan anda atau menendang memulakan idea keusahawanan. pinjaman perniagaan kami akan menjadi sempurna jika anda perlu membeli peralatan baru untuk menyokong operasi, membina penubuhan komersial baru, mempunyai modal kerja am, atau membeli bahan-bahan mentah, antara lain.

Terdapat banyak syarikat yang menyediakan SME pinjaman Malaysia. Namun begitu, tidak semua daripada mereka boleh membuktikan untuk menjadi pilihan yang sangat baik. Dalam pasaran yang tepu dari segi kemungkinan, dengan keyakinan, kita boleh mengatakan bahawa kita adalah antara yang terbaik. Kami mempunyai kelulusan yang cepat, yang merupakan salah satu sebab mengapa kita disukai oleh ramai. Setelah anda menghantar permohonan anda untuk pinjaman perniagaan Malaysia, kami akan segera pergi melalui keperluan dan dalam tempoh yang singkat, kelulusan akan diberikan. Anda tidak perlu menunggu lama sebelum anda boleh mempunyai wang yang diperlukan oleh perniagaan anda.

Lebih-lebih lagi, kami juga bangga untuk mengatakan bahawa kami boleh menyediakan pinjaman perniagaan Malaysia pada kadar faedah yang berpatutan. Di syarikat kami, matlamat kami adalah untuk membantu usahawan membawa idea-idea perniagaan mereka menjadi realiti. Untuk melakukan ini, kami menawarkan pinjaman dengan kadar faedah yang boleh diterima.

Kami menggunakan sebuah pasukan yang cekap penasihat pinjaman yang boleh membantu anda memahami pilihan yang terbaik untuk pinjaman perniagaan Malaysia. Dengan tenaga kerja yang berpengetahuan, kami boleh membantu anda menentukan yang mana satu sesuai untuk keperluan perniagaan anda.

Jika anda memerlukan pinjaman perniagaan Malaysia, hubungi kami hari ini, dan kami akan memberitahu anda apa yang boleh kita lakukan untuk membantu. Kami percaya bahawa mencari bantuan kewangan tidak seharusnya menjadi feat keras. Dengan ini, kami komited ke dalam menjadikan ia mudah bagi ahli perniagaan di Malaysia yang mempunyai sumber kewangan yang mereka perlukan.

Terma & Syarat

 • Kadar Peratus Tahunan Perwakilan (APR) atau pelbagai
 • Maksima 18%
 • Yuran Permohonan Pinjaman incl. semua yuran
 • Yuran pemprosesan RM 50
 • Yuran Runner RM 50
 • Implikasi Bukan Pembayaran
 • 1% caj kadar faedah tambahan jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang akan diambil sekiranya bayaran lewat atau hilang
 • Kesan ke atas skor kredit jika bayaran lewat atau hilang

Dasar Pembaharuan

 • Minimum 3 bulan dan maksimum 5 tahun tempoh pembayaran balik.
 • Extension automatik Pinjaman yang diluluskan tempoh pembayaran.
 • Setelah pembaharuan, tidak akan ada bayaran atau (faedah) perubahan kadar.
 • Tarikh pembayaran perubahan kepada kitaran baru dari tarikh diperbaharui.
 •