• Licensed money lender
  We are rated top among the licensed loan company
  in malaysia that offer lowest interest and quicky
  approval for your loan.
  You will receive your loan in cash within shortest period
  after loan approved.
  Our professional consultant would customize you a best fit
  package to solve your finance problem. Our huge cash flow
  can support up to millions of loan amount.
  016 - 520 6118
 • Why Choose Us?
   Lowest Interest Rate
   1 Day Approval
   Get Cash In Hand
   High Loan Amount
  016 - 520 6118

The best option to apply loan service

Contact our professional consultant for further information

Pinjaman Cepat

Anda bekerja keras, dan anda tidak layak untuk jatuh pendek pada bil anda, tetapi kadang-kadang, ia adalah mustahil untuk tidak mendapatkan di belakang dan mendapat masalah. Kecemasan berlaku - kadang-kadang ia kesihatan anda atau orang tersayang anda, kecemasan perubatan atau pergigian, kadang-kadang ia perbelanjaan yang tidak dijangka seperti rumah atau auto pembaikan.

Oleh itu, anda mungkin mendapati diri anda dalam kedudukan di mana anda memerlukan wang tunai, dan anda perlu dengan cepat. Dalam kes-kes tiba-tiba, perbelanjaan yang tidak dijangka, anda mungkin tidak dapat menunggu sehingga habis bulan, atau ia mungkin mengambil masa yang lebih lama daripada yang anda perlu menyimpan wang untuk menampung kos. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan pinjaman yang cepat, dan diluluskan dalam tempoh beberapa jam.

Sama ada anda memerlukan beberapa ratus atau beberapa ribu untuk menguruskan perbelanjaan yang tidak dijangka anda, ia boleh menjadi lebih tertekan bimbang tentang sama ada anda akan mendapatkan diluluskan untuk pinjaman. Beberapa syarikat pinjaman boleh mengambil hari untuk meluluskan pinjaman anda - dan jika anda memerlukan syarikat pinjaman segera untuk kecemasan, yang selalunya tidak mencukupi. Plus, anda boleh menghabiskan hari menunggu untuk mengetahui sama ada anda layak untuk pinjaman, hanya untuk mengetahui bahawa permohonan pinjaman anda telah, sebenarnya, ditolak. Ini boleh menjadi satu set besar kembali apabila anda memerlukan pinjaman cepat - apabila anda telah mempunyai kecemasan benar yang merangkumi perbelanjaan, dan anda memerlukan wang cepat, anda perlu tahu jika pinjaman anda akan meluluskan dalam tempoh beberapa jam supaya anda boleh merancang sewajarnya.

Mujurlah, dengan pinjaman dalam talian, anda boleh memohon dengan cepat dan mudah pada baris untuk pinjaman yang cepat. Selalunya, terdapat pemeriksaan kredit minimum, jadi jika anda mempunyai akaun bank dan kerja pinjaman anda dapat diluluskan dalam masa beberapa jam.

Yang paling menarik, jika anda layak untuk pinjaman yang cepat, maka anda mungkin tidak dapat untuk mendapatkan wang segera - yang disimpan secara elektronik melalui akaun bank anda sama ada hari yang sama atau hari berikutnya, jadi wang yang anda perlukan adalah disediakan untuk anda betul jauh.

Dengan jenis yang ketenangan fikiran yang datang dengan mengetahui anda akan dapat untuk mendapatkan diluluskan untuk pinjaman anda dengan segera, dan kemudian mempunyai wang tunai yang didepositkan dengan cepat, mengapa pergi ke tempat lain. Semua orang mendapat ke dalam situasi di mana mereka hanya tidak mempunyai wang yang cukup untuk menampung perbelanjaan perlu dan penting mereka kadang-kadang - mendapatkan pinjaman yang cepat, dengan kelulusan pesat dan penerimaan yang kerap, boleh memberikan anda dan keluarga anda dengan ketenangan yang amat besar fikiran.

Terma & Syarat

 • Kadar Peratus Tahunan Perwakilan (APR) atau pelbagai
 • Maksima 18%
 • Yuran Permohonan Pinjaman incl. semua yuran
 • Yuran pemprosesan RM 50
 • Yuran Runner RM 50
 • Implikasi Bukan Pembayaran
 • 1% caj kadar faedah tambahan jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang akan diambil sekiranya bayaran lewat atau hilang
 • Kesan ke atas skor kredit jika bayaran lewat atau hilang

Dasar Pembaharuan

 • Minimum 3 bulan dan maksimum 5 tahun tempoh pembayaran balik.
 • Extension automatik Pinjaman yang diluluskan tempoh pembayaran.
 • Setelah pembaharuan, tidak akan ada bayaran atau (faedah) perubahan kadar.
 • Tarikh pembayaran perubahan kepada kitaran baru dari tarikh diperbaharui.
 •