• Licensed money lender
  We are rated top among the licensed loan company
  in malaysia that offer lowest interest and quicky
  approval for your loan.
  You will receive your loan in cash within shortest period
  after loan approved.
  Our professional consultant would customize you a best fit
  package to solve your finance problem. Our huge cash flow
  can support up to millions of loan amount.
  016 - 520 6118
 • Why Choose Us?
   Lowest Interest Rate
   1 Day Approval
   Get Cash In Hand
   High Loan Amount
  016 - 520 6118

The best option to apply loan service

Contact our professional consultant for further information

Pinjaman senarai hitam

Kadang-kadang, semua orang jatuh sedikit pendek - sama ada ia disebabkan oleh kecemasan perubatan atau pergigian, tiba-tiba penyakit keluarga yang tidak dijangka atau kematian, atau pembaikan hanya automotif. Ia boleh menjadi sangat tertekan, mengecewakan, dan hangat untuk berada dalam situasi di mana anda memerlukan wang untuk perbelanjaan yang tidak dijangka dan tidak mempunyai ia. Dalam kes-kes seperti ini, pinjaman segera boleh membantu anda - melalui proses permohonan dalam talian cepat dan mudah, anda boleh dikenakan dan mengetahui jika anda layak untuk pinjaman hanya dalam beberapa jam.

Apa yang berlaku, walaupun, jika anda tidak mempunyai kredit yang baik? Selalunya, orang membuat kesilapan - sama ada ia dari kurangnya pengetahuan tentang bagaimana untuk membina kredit, salah faham mudah, atau perjuangan kewangan, yang mempunyai skor kredit yang miskin adalah lebih biasa daripada yang anda fikirkan. Mungkin anda tidak perlu lagi diletakkan di luar dan tidak dapat membuat nota atau bayaran untuk seketika. Mungkin anda mempunyai caj tertunggak yang anda tidak tahu tentang, dan ia pergi ke koleksi. Mungkin anda mempunyai untuk lalai pada pinjaman. Apa sahaja keadaannya skor kredit anda Kejadian, tidak ada perasaan putus asa seperti yang memerlukan pinjaman segera, dan mendapati bahawa kerana keadaan di luar kawalan anda, dan anda telah ditolak. Anda masih memerlukan wang tunai - tidak syak lagi mengenainya - tetapi tanpa pinjaman, apa yang anda boleh lakukan?

Terdapat banyak syarikat yang menyediakan SME pinjaman Malaysia. Namun begitu, tidak semua daripada mereka boleh membuktikan untuk menjadi pilihan yang sangat baik. Dalam pasaran yang tepu dari segi kemungkinan, dengan keyakinan, kita boleh mengatakan bahawa kita adalah antara yang terbaik. Kami mempunyai kelulusan yang cepat, yang merupakan salah satu sebab mengapa kita disukai oleh ramai. Setelah anda menghantar permohonan anda untuk pinjaman perniagaan Malaysia, kami akan segera pergi melalui keperluan dan dalam tempoh yang singkat, kelulusan akan diberikan. Anda tidak perlu menunggu lama sebelum anda boleh mempunyai wang yang diperlukan oleh perniagaan anda.

Pinjaman yang disenaraihitamkan, walaupun, boleh didapati jika anda mempunyai kredit yang miskin, atau disenarai hitam. Pinjaman ini biasanya mempunyai kadar faedah yang lebih tinggi sedikit daripada pinjaman anda akan mendapat jika anda mempunyai kredit yang lebih baik, tetapi jika anda memerlukan pinjaman segera - atau hanya perlu untuk mendapatkan pinjaman untuk mula membina semula kredit anda! - Anda boleh mendapatkan pinjaman disenarai hitam. Dengan kelulusan yang cepat dan terma-terma dan syarat-syarat yang layak, pinjaman disenarai hitam boleh memenuhi keperluan kewangan yang mendesak anda dan membolehkan anda untuk mendapatkan tunai segera manakala membina semula skor kredit anda jauh lebih Pengampun - walaupun anda telah membuat beberapa kesilapan pada masa lalu dan mempunyai yang tidak baik skor kredit.

Terma & Syarat

 • Kadar Peratus Tahunan Perwakilan (APR) atau pelbagai
 • Maksima 18%
 • Yuran Permohonan Pinjaman incl. semua yuran
 • Yuran pemprosesan RM 50
 • Yuran Runner RM 50
 • Implikasi Bukan Pembayaran
 • 1% caj kadar faedah tambahan jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang akan diambil sekiranya bayaran lewat atau hilang
 • Kesan ke atas skor kredit jika bayaran lewat atau hilang

Dasar Pembaharuan

 • Minimum 3 bulan dan maksimum 5 tahun tempoh pembayaran balik.
 • Extension automatik Pinjaman yang diluluskan tempoh pembayaran.
 • Setelah pembaharuan, tidak akan ada bayaran atau (faedah) perubahan kadar.
 • Tarikh pembayaran perubahan kepada kitaran baru dari tarikh diperbaharui.
 •