• Licensed money lender
  We are rated top among the licensed loan company
  in malaysia that offer lowest interest and quicky
  approval for your loan.
  You will receive your loan in cash within shortest period
  after loan approved.
  Our professional consultant would customize you a best fit
  package to solve your finance problem. Our huge cash flow
  can support up to millions of loan amount.
  016 - 520 6118
 • Why Choose Us?
   Lowest Interest Rate
   1 Day Approval
   Get Cash In Hand
   High Loan Amount
  016 - 520 6118

The best option to apply loan service

Contact our professional consultant for further information

Pinjaman kereta

Terdapat banyak sebab untuk membeli sebuah kereta baru - sama ada keluarga anda berkembang dan anda memerlukan sesuatu yang lebih praktikal, atau kos pembaikan auto telah mula lebih besar daripada nilai kereta anda. Mungkin kereta anda akhirnya dipecahkan luar pembaikan berbaloi, atau peristiwa yang tidak dijangka telah membawa kepada kereta anda yang berjumlah. Apabila anda membeli-belah untuk kereta baru, salah satu perkara pertama yang anda perlu memikirkan bagaimana anda akan membayar untuk itu!

Kebanyakan orang tidak mempunyai beberapa ribu dolar diperuntukkan untuk pembelian kenderaan baru, terutamanya jika membeli kereta baru adalah tidak dijangka dan anda tidak semestinya merancang untuk membeli-belah untuk kenderaan baru. Jika itu berlaku, anda mungkin akan memerlukan pinjaman kereta.

pembiayaan peniaga boleh menjadi menarik, kerana ia seolah-olah mudah, tetapi ada beberapa perkara yang anda perlu berhati-hati untuk dengan pembiayaan peniaga. Pertama, ramai pengusaha tidak mempunyai kedua-dua kenderaan baru dan terpakai di atas lot yang, yang berbeza-beza liar julat harga. pembiayaan Dealer, maka, adalah biasanya hanya disediakan untuk kenderaan baru atau terpakai dengan harga yang minimum - yang lebih tua, kereta murah mungkin tidak layak untuk pembiayaan peniaga. Jika anda sedang mencari untuk kenderaan yang berpatutan, menghasilkan beberapa ribu dolar boleh menjadi aneh, walaupun peniaga itu merujuk kepada mereka sebagai "kereta tunai." Inilah sebabnya mengapa anda perlu mendapatkan pinjaman kereta melalui syarikat kewangan pihak ketiga.

Lain-lain, menjual lebih kecil tidak boleh menawarkan pinjaman kereta, yang akan menjadi satu lagi sebab untuk memohon pinjaman melalui syarikat pembiayaan. Walaupun wakil jualan yang anda pilih tidak pembiayaan tawaran, seperti yang dinyatakan, keperluan kredit mereka mungkin terlalu ketat, sehingga sukar untuk mendapatkan pembiayaan melalui pengedar. Plus, bila-bila masa anda cuba untuk membiayai pembelian, ia sangat penting untuk menyedari kadar faedah, juga. Walaupun anda layak untuk pembiayaan peniaga, adakah ia benar-benar tawaran terbaik?

Perkara yang terbaik untuk dilakukan ialah pinjaman kereta penyelidikan, termasuk kadar faedah dan skor kredit, dan jumlah minimum untuk membiayai. Dengan cara ini, anda boleh dengan mudah boleh menginap dengan anggaran anda. Memohon pinjaman melalui syarikat kewangan, dan sebaik sahaja anda pra diluluskan, anda boleh mencetak dokumen-dokumen kewangan dan mengambil bahawa untuk peniaga itu. Akhirnya, pembiayaan kereta anda melalui pinjaman bahagian kereta ketiga memberikan anda lebih fleksibiliti dalam pembelian kenderaan daripada mengehadkan diri anda kepada pembiayaan peniaga atau pembelian tunai, supaya anda mendapat kenderaan yang terbaik yang memenuhi keperluan anda.

Terma & Syarat

 • Kadar Peratus Tahunan Perwakilan (APR) atau pelbagai
 • Maksima 18%
 • Yuran Permohonan Pinjaman incl. semua yuran
 • Yuran pemprosesan RM 50
 • Yuran Runner RM 50
 • Implikasi Bukan Pembayaran
 • 1% caj kadar faedah tambahan jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang jika bayaran lewat atau hilang
 • Tiada tindakan undang-undang akan diambil sekiranya bayaran lewat atau hilang
 • Kesan ke atas skor kredit jika bayaran lewat atau hilang

Dasar Pembaharuan

 • Minimum 3 bulan dan maksimum 5 tahun tempoh pembayaran balik.
 • Extension automatik Pinjaman yang diluluskan tempoh pembayaran.
 • Setelah pembaharuan, tidak akan ada bayaran atau (faedah) perubahan kadar.
 • Tarikh pembayaran perubahan kepada kitaran baru dari tarikh diperbaharui.
 •